Ontwerpuitwerkings-/ wijzigingsplan De Tol 2015
Logo Zevenaar
Burgemeester en wethouders van Zevenaar maken bekend dat voor het bestemmingsplan Groot Holthuizen (woningbouw) onderdeel 'De Tol' een nieuw ontwerpuitwerkings-/ wijzigingsplan is opgesteld. De nu geplande ontwikkelingen op een aantal locatie in het woongebied 'De Tol' zijn zodanig dat de voorgenomen woningbouw niet past binnen de regels en verbeelding die in de eerder opgestelde plannen zijn vastgelegd. De verschillen hebben met name betrekking op de voorgenomen goothoogtes, bouwvlakken en te bouwen woningtypes. Het voorliggende ontwerpuitwerkings-/ wijzigingsplan De Tol 2015 biedt een juridisch-planologisch kader voor de omgevingsvergunningen en dus voor de bouw van de woningen.
 
Inzage
Het ontwerpuitwerkings-/ wijzigingsplan De Tol 2015 en het onderliggend besluit liggen met ingang van 23 juli 2015 tot 3 september 2015 ter inzage bij het Loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.UP02DETOL2015-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.
 
Zienswijze
Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met de heer J. Steenhuis, tel (0316) 595 111.
 
Zevenaar, 22 juli 2015
Naar boven