Haren Gn - Oprichten woongebouw Zonnedauwweg Haren - Haren
Logo Haren
Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omge-vingsrecht. Het project betreft het oprichten van een woongebouw op het perceel kadastraal bekend als Haren Gn sectie C nummer 3458 en plaatselijk bekend als Zonnedauwweg (voorheen Hopweg) te Haren Gn.
 
In het voor dit perceel geldende bestemmingsplan Van Spoor tot Steeg (vastgesteld op 31 januari 2011) is vastgelegd dat het woongebouw moet zijn voorzien van een dove gevel aan de spoorwegzijde. In dit project wordt geen dove gevel toegepast, omdat uit een recent akoestisch onderzoek (8 december 2014) is gebleken dat de geluidsbelasting op deze gevel niet boven de maximale grenswaarde van de Wet geluidhinder uitkomt. Het toepassen van een dove gevel is dan niet nodig.
 
De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 23 juli 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren. Tegen het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen kan een belanghebbende gedurende de ter inzage termijn een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend.
 
 
Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Een beroepschrift of voorlopige voorziening kunt u richten aan Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen.
 

Naar boven