Gemeente Nissewaard: ter inzage vastgesteld gewijzigd bestemmingsplan Recreatiegebied Bernisse
Logo Nissewaard
De gemeenteraad van de gemeente Nissewaard heeft op 1 juli 2015 het bestemmingsplan Recreatiegebied Bernisse gewijzigd vastgesteld.
Inhoud
Het bestemmingsplan voorziet in een actuele bestemmingsregeling voor het recreatiegebied Bernisse. Het bestemmingsplan vervangt de vigerende bestemmingsplannen “Recreatiegebied Bernisseland” (1974) en “Oud-Stompaard (2000)”
Plangebied
Het gebied ligt globaal tussen het Voedingskanaal in het noorden, en het Spui in het zuiden. Het gebied ligt langs de kernen Heenvliet , Geervliet, Abbenbroek , Zuidland en Simonshaven van de gemeente Nissewaard .
Planfase
(Gewijzigd) Vastgesteld.
Wijzigingen
De wijziging vindt u in de “Nota beantwoording zienswijzen en Staat van Wijzigingen bestemmingsplan Recreatiegebied Bernisse” behorende bij het bestemmingsplan.
Plannummer
NL.IMRO.1930.BPBGDRECBER-3001
Inzage
U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien van 17 juli 2015 tot 29 augustus 2015:
Reacties
Bent u het niet eens met dit besluit van de gemeenteraad, dan kunt u van tot 29 augustus 2015 een reactie (beroep) indienen.
Dat kan alleen als:
  • u tijdig gereageerd heeft op het ontwerpbestemmingsplan.
  • u in redelijkheid niet kan worden verweten dat u niet eerder heeft gereageerd.
  • u het niet eens bent met de wijzigingen.
Doe dat per brief. Vermeld daarin:
• de datum van de brief
• uw naam en adres
• uw bezwaren
• het nummer van het Gemeenteblad/Staatscourant van dit besluit (rechtsboven in deze bekendmaking).
Onderteken het beroepsschrift en stuur het naar:
Raad van State
Afdeling bestuursrechtspraak
Postbus 20019
2500 EA Den Haag
Inwerkingtreding
Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Degene, die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.
Als binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Meer weten?
Wilt u meer weten over het ontwerpbestemmingsplan of wilt u een afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer: 14 0181.
Naar boven