Kennisgeving besluitomgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure
Logo Vlagtwedde
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) hebben verleend:
Voor:
Locatie: , kadastraal bekend gemeente Vlagtwedde, sectie L, nummer 1694 en 2291
Zaaknummer: ZA. 14-30544
Activiteiten: het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo);
gebruik in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wabo);
De omgevingsvergunning met alle daarbij horende stukken liggen met ingang van 16 juni 2015 gedurende 6 weken, tijdens de normale kantooruren, ter inzage op het gemeentehuis, Dorpsstraat 1, 9551 AB Sellingen.
Tevens kunt u de omgevingsvergunning en daarbij horende stukken in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op:
Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht die tevens zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van deze omgevingsvergunning en belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.
Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen.
Op basis van artikel 6,2 Wabo treedt dit besluit terstond (na bekendmaking van het definitieve besluit door toezending aan de aanvrager) in werking. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet.
Als onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland te Groningen, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.
Naar boven