Verleende omgevingsvergunning voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening ten behoeve van het realiseren van een project van 8 woningen aan de Penningkruidstraat 14 t/m 28 (even) te Lelystad (dossiernr. L20150108)
Logo Lelystad
[Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat zij hebben besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een project van 8 woningen aan de Penningkruidstraat 14 t/m 28 (even) te Lelystad.
 
Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 30 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).
De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 16 juli 2015 gedurende 6 weken ter inzage bij het paviljoen Bouwen en Wonen in het stadhuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de afdeling dienstverlening, telefonisch bereikbaar onder nummer 140320. Daarnaast kunnen de stukken worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl. De bekendmaking vindt plaats in de Staatscourant, de Flevopost en op de gemeentelijke website.
 
Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpbesluit en een belanghebbende die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan binnen 6 weken na bekendmaking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Nadat u beroep hebt aangetekend, kunt u in spoedeisende gevallen een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – voorlopige voorzieningen.
 
Lelystad, 15 juli 2015.
Naar boven