Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Centrum Valkenburg – Woningbouw Wethouder Paulssenlaan’ en toepassen coördinatieregeling voor aanvraag omgevingsvergunning voor dit project.
Logo Valkenburg aan de Geul
Burgemeester en wethouders van Valkenburg a/d Geul maken bekend dat vanaf donderdag 9 juli tot en met woensdag 19 augustus 2015 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Centrum Valkenburg – Woningbouw Wethouder Paulssenlaan’.
Het ontwerp heeft betrekking op een herontwikkelingslocatie aan de Wethouder Paulssenlaan te Valkenburg. Op deze locatie is een appartementencomplex voorzien bestaande uit 20 woningen en een parkeerkelder ter vervanging van enkele grondgebonden woningen.
Inzage
U kunt het bestemmingsplan ook in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2015BP002-ON01 of via de gemeentelijke website via:www.valkenburg.nl/ruimtelijkeplannen.De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres: http://ro.valkenburg.nl/indexer.xml?planidn= NL.IMRO.0994.2015BP002-ON01.
Het ontwerpbestemmingsplan kan daarnaast (elke werkdag tussen 9.00 en 12.30) worden ingezien bij de balie van de afdeling Burger, Geneindestraat 4 te Valkenburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan bepalend.
Burgemeester en wethouders van gemeente Valkenburg aan de Geul maken tevens bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan zijn omgevingsvergunning te verlenen voor: het bouwen van 20 appartementen en het aanleggen van een in-/uitrit.
Locatie: percelen kadastraal bekend gemeente VKB03, sectie A, nummers 1447, 1448, 1050 en 1451, plaatselijk bekend Wethouder Paulssenlaan te Valkenburg.
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken, liggen met ingang van donderdag 9 juli tot en met woensdag 19 augustus 2015 zes weken lang ter inzage in het gemeentehuis.
Zienswijzen
Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen over het ontwerp indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg, onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Centrum Valkenburg – Woningbouw Wethouder Paulssenlaan’. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en de redenen van de zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer R. Brouns, telefoonnummer 043- 6099242.
Wij maken u erop attent dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen als u een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerp beschikking en u belanghebbende bent.
Naar boven