Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan “Catharinaklooster e.o.”
Logo Boxmeer
Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 4 juni 2015 het bestemmingsplan “ Catharinaklooster” gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk in Sambeek en de uitbreiding van de begraafplaats daar (5836AT en 5836AV).
Voor een overzicht van de wijzigingen t.o.v. het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen, wordt kortheidshalve verwezen naar het raadsbesluit.
Met ingang van 15 juli 2015 ligt het bestemmingsplan met bijbehorende stukken gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal te raadplegen via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.boxmeer.nl/bestemmingsplannen.
Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 25 augustus 2015 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Tevens kunnen belanghebbenden, ook als zij niet eerder een zienswijze naar voren hebben gebracht, beroep instellen tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 26 augustus 2015, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Eveneens op 4 juni 2015 heeft de gemeenteraad besloten de welstandsnota aan te passen. Dit besluit, waartegen geen beroep mogelijk is, treedt op 15 juli 2015 in werking.
Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte, Economie en Vergunningen.
Naar boven