Besluit omgevingsvergunning – afwijken van beheersverordening
Logo Terneuzen
Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben vastgesteld voor:
-het afwijkend gebruik van de beheersverordening “Axel-Zuid” op het adres Lageweg 4 te Axel (NL.IMRO.0715.OMGBVAXLZ02-VG99)
Het gaat om het bouwen van een nieuwe berging. De berging vervangt een bestaande berging op het terrein van de motorcross. De vergunning hebben wij op 14 juli 2015 verleend. Deze bekendmaking vindt plaats op basis van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.
De vastgestelde omgevingsvergunning is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen. U kunt de omgevingsvergunning vanaf donderdag 16 juli 2015 zes weken lang inzien bij de publieksbalies in Axel en Terneuzen (zaaknummer W-AOV150125). Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.
Beroep
Tegen het besluit kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dit moet gebeuren binnen zes weken nadat wij dit besluit ter inzage hebben gelegd. Beroep instellen kan door het indienen van een beroepschrift bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90110, 4800 RA Breda.
In het beroepschrift geeft u de redenen aan waarom u beroep instelt. U moet ook een omschrijving geven van het besluit waartegen u beroep instelt. Het beroepschrift moet u ondertekenen. Ook moet u uw naam en adres en de datum van uw brief aangeven
U kunt geen beroep instellen als u eerder geen zienswijze heeft ingediend. Alleen als aan u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze heeft ingesteld dan kunt u wel beroep instellen.
Het besluit blijft gelden tot de Rechtbank beslist op het beroepschrift. Als onverwijlde spoed dit vereist dan kunnen belanghebbenden ook een voorlopige voorziening vragen. Een voorlopige voorziening kunt u sturen aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Als u dit doet dan moet u ook een beroepschrift indienen.
Bij het indienen van een beroepschrift of voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.
 
Terneuzen, 15 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Terneuzen,
De secretaris, De burgemeester,
F.M.L. Lauret RA J.A.H. Lonink
Naar boven