Ontwerpbestemmingsplan Hazenpad 1, Roelofarendsveen
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijk ordening (Bro) bekend dat bestemmingsplan ‘Hazenpad 1’ wordt voorbereidt en ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan met ingang van donderdag 9 juli 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak.
 
Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij het college kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de college van burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.
 
Het plan betreft een bestemmingsplanwijziging voor een deel van de grond van het voormalige tuinbouwbedrijf achter Hazenpad 1 de schuur bij de woning. Het plan maakt binnen de glastuinbouw bestemming een tuincentrum mogelijk met bijbehorende voorzieningen.
 
De gemeenteraad zal binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn beslissen over vaststelling van het bestemmingsplan. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op de website, www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer van het plan is NL.IMRO.1884.BPHazenpad1-ONT1. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs, tel.: 071-3327272, e-mail: info@kaagenbraassem.nl.
 
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,
8 juli 2015
Naar boven