Vaststelling bestemmingsplan Makkum - Achterterrein Krommesloot 11, Súdwest-Fryslân
Logo Súdwest Fryslân
Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Súdwest-Fryslân bij besluit van 2 juli 2015 het bestemmingsplan Makkum - Achterterrein Krommesloot 11 ongewijzigd heeft vastgesteld.
 
Inhoud
Naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State inzake het bestemmingsplan Makkum-Centrum, is voor het achterterrein Krommesloot 11 te Makkum (kadastraal bekend: gemeente Makkum, sectie A, nummer 6600) een nieuw bestemmingsplan vastgesteld. In dit bestemmingsplan is aan het perceel de bestemmingen “Wonen”, “Waarde Archeologie 1” en “Waarde beschermd Dorpsgezicht” toegekend. Het perceel voorziet niet in een bouwvlak. Er kan dus geen zelfstandige woning op het perceel worden gebouwd.
 
Ter inzage
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 10 juli 2015 t/m 20 augustus 2015 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.
 
Het vastgestelde plan is ook te bekijken op de website ruimtelijkeplannen.nl
Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2015westBPmakkkr11-vast
 
Reageren
Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage door:
  • 1.
    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;
  • 2.
    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;
 
Inwerkingtreding
Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het bestemmingplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Naar boven