Besluit wijzigingsplan Driemolensweg 9, Lexmond
Logo Zederik
Het college van de gemeente Zederik maakt, op grond van artikel 3.9a Wro, bekend dat zij heeft besloten het bestemmingsplan Buitengebied Zederik te wijzigen. Aan het perceel aan de Driemolensweg 9, 4128 LS Lexmond, kadastraal bekend gemeente Zederik, sectie A, nummer 302 wordt de aanduiding “specifieke vorm van agrarisch – klein agrarisch bedrijf toegekend. Tevens wordt het agrarisch bouwvlak verkleind.
Het wijzigingsbesluit ligt vanaf vrijdag 10 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Vanaf 11 juli 2015 kan gedurende 6 weken schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het plan. Beroep staat open voor belanghebbenden die:
  • -
    een zienswijze hebben ingediend;
  • -
    bezwaar hebben tegen eventuele wijzigingen, of;
  • -
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend.
Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.
Naar boven