Aagtekerke, Schoolstraat 9 Ontwerp omgevingsvergunning nieuwbouw woning
Logo Veere
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo (het handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening) een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een nieuwe woning op het perceel Schoolstraat 9 te Aagtekerke.
De digitale ontwerp omgevingsvergunning, de aanvraag omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing van 9 juli t/m 19 augustus 2015 liggen ter inzage op het gemeentehuis. De digitale ontwerp omgevingsvergunning is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0717.0089OVSchooAag-OW01.
Tijdens deze periode kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Veere (Postbus 1000, 4357 ZV Domburg). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Sylvia den Haan, tel. (0118) 555 415 of mail naar sm.den.haan@veere.nl
U kunt slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.
Domburg, 8 juli 2015
Burgemeester en wethouders van Veere,
secretaris, de burgemeester,
J.F.M. Steinbusch drs. R.J. van der Zwaag
Naar boven