Ontwerpbestemmingsplan Kappertskaamp 2 te Haarle
Logo Hellendoorn
Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 11 juli 2015 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Kappertskaamp 2 ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam:  NL.IMRO.0163 .BP HAKAPPERTSKAAMP2- ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: http://iturl.nl/snIRi
Downloaden is mogelijk via de link: http://iturl.nl/snsnNB
Het plan omvat het gebied ten zuiden van de Kappertskaamp en is onderdeel van uitleggebied Kappertskaamp 2. Het plangebied ligt aan de zuidwestrand van Haarle . Ten noord en van het plangebied ligt een w oonwijk, ten zuiden, ten oosten en ten westen voornamelijk agrarische percelen. Het bestemmingsplan beoogd de bouw van 9 woningen mogelijk te maken. Behalve deze woningen zijn ook twee bestaande woningen aan de oostzijde van het plangebied herbestemd . Met dit plan komt het bouwvlak op de juiste manier op deze twee percelen te liggen, waardoor de feitelijke situatie overeenkomt met de planologische situatie.
Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeentebestuur@hellendoorn.nl).
Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:
- uw naam en adres;
- een dagtekening;
- een omschrijving van het bestreden besluit;
- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).
Naar boven