Ontwerpomgevingsvergunning, Bakkersdam 1a Heusden
Logo Heusden
Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning Bakkersdam 1a Heusden (NL.IMRO.0797.bakkersdam1a-OV01). De aanvraag gaat over het vergroten van het bedrijfspand en kantoor en het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten op de bijbehorende gronden en bewerkingen aan de schepen aan de kade.
Het plangebied ligt op het bedrijventerrein Bakkersdam, aan de Bergsche Maas. De percelen zijn kadastraal bekend als: gemeente Heusden, sectie A, nummers 2796, 2636.
Momenteel is het perceel ook al in gebruik door het bedrijf. De geldende bestemming is ‘Industrie, scheepswerf’ en ‘Water’. De bestemming staat de gewenste bouw en het gebruik op de bestemming ‘Water’ niet toe.
De aanvrager besloot daarom om een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan te vragen. Daarmee is het mogelijk af te wijken van het bestemmingsplan en het project te realiseren. Deze omgevingsvergunning bevat de activiteit ‘bouwen’, ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘inrichting veranderen (milieu)’.
Inzage
De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 8 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl.
Zienswijze
Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 00434102 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wilt u informatie, dan kunt u contact opnemen met Marco Molijn via het (vijfcijferige) telefoonnummer 14073.
Naar boven