Kennisgeving Wet bodembescherming (Wbb); Beschikking op grond van artikel 4 en 14 Besluit uniforme saneringen (BUS)
Logo Tilburg
Bij het college van de gemeente Tilburg is op 15 januari 2015 door Inpijn Blokpoel uit Leusden, namens Stadsontwikkelingsmaatschappij Tilburg BV uit Tilburg,  een saneringsverslag, op grond van artikel 14 BUS, ingediend voor de uitgevoerde bodemsanering aan de Noordstraat 68-76 te Tilburg.
Inmiddels heeft het college een besluit genomen. In de beschikking besluit het college in te stemmen met het evaluatieverslag. De sanering van de grond is afgerond.
Beschikking en bijbehorende stukken liggen vanaf 13 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel, Stadhuisplein 130 (publieksingang aan Paleisringzijde) te Tilburg, geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.
Binnen zes weken na de dag waarop de beschikking is bekendgemaakt, kunnen belanghebbenden tegen dit besluit, op grond van artikel 87 Wbb juncto artikel 20.1 Wet milieubeheer juncto artikel 7:1 Algemene wet bestuursrecht (Awb), een bezwaarschrift indienen bij het college van de gemeente Tilburg, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg.
Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet ten minste bevatten:
- naam en adres van de indiener;
- de dagtekening;
- vermelding van de datum en het nummer van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt;
- de gronden van het bezwaar.
Bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, kan eventueel een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Een dergelijk verzoek kan pas worden gedaan als het bezwaarschrift is ingediend.
 
Tilburg, 10 juli 2015
 
Het college,
 
drs. G.G.H.M. Haanen MBA mr. P.G.A. Noordanus
de gemeentesecretaris de burgemeester
Naar boven