Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Cuijkse Cantheelen, partiële herziening woongebied
Logo Cuijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Cuijkse Cantheelen, partiële herziening woongebied” gewijzigd heeft vastgesteld op 15 juni 2015. Tevens maken zij bekend dat de gemeenteraad besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen.
De Cuijkse Cantheelen is een woningbouwproject in Cuijk langs de Maas. De veranderende bouwmarkt heeft geleid tot aanpassingen in het verkavelingsplan. De aanpassingen zijn in dit bestemmingsplan planologisch vastgelegd.
Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld naar aanleiding van een zienswijze van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. Op verzoek van deze partij is de dubbelbestemming ‘Waterstaat – Stroomvoerend rivierbed’ toegevoegd aan een klein deel van het plangebied.
U kunt het plan op de volgende manieren inzien:
  • -
    analoog bij de Publieksbalie in het gemeentehuis en de bibliotheek te Cuijk tijdens openingstijden.
  • -
    digitaal op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1684.07BPccwoongebied-VA01;
  • -
    digitaal (pdf) op http://cuijk.nl bij ‘Digitale Balie’ onder ‘Bestemmingsplannen’.
In de periode van woensdag 8 juli tot en met dinsdag 18 augustus 2015 kan een belanghebbende:
  • -
    die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;
  • -
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;
tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, beide Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.
De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan en het niet vaststellen van een exploitatieplan treden op 19 augustus 2015 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.
 
Cuijk, 7 juli 2015
 
Burgemeester en wethouders van Cuijk,
mr. W.A.G. Hillenaar, burgemeester.
drs. R.H.M.A. Rongen, secretaris.
Naar boven