KENNISGEVING Voornemen voorbereiding bestemmingsplan 1e partiële herziening bestemmingsplan Kadoelen - Oostzanerwerf III
Logo Amsterdam
Het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Noord maakt, ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:
Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om het bestemmingsplan 1e partiële herziening van het bestemmingsplan Kadoelen – Oostzanerwerf III voor te bereiden.
 
De herziening heeft betrekking op het mogelijk maken van de ontwikkeling van een woonhuis ter plaatse van het adres Kadoelenweg 217 en de aanpassing van de positie van het bouwvlak met de bestemming Wonen.
In dit stadium van de procedure worden er geen stukken ter inzage gelegd en wordt er geen gelegenheid geboden reacties naar voren te brengen. Ook wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen. Het eerste moment waarop gelegenheid wordt geboden tot het indienen van reacties zal zijn in het kader van de inspraakprocedure van het voorontwerp bestemmingsplan. De bekendmaking hiervan wordt te zijner tijd via de wettelijk voorgeschreven weg bekend gemaakt
 
Amsterdam, 6 juli 2015
 
dagelijks bestuur van stadsdeel Noord
Naar boven