Gemeente Haren - Ontwerpbesluiten ter inzage - Bouwplannen aan de Kerkstraat en de Vondellaan in Haren
Logo Haren
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haren maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende bouwplannen
  • 1.
    Het oprichten van een appartementengebouw met detailhandel op de begane grond aan de Kerkstraat 21-23 te Haren
  • 2.
    Het oprichten van een horecagelegenheid naast de Vondellaan 6 te Haren
 
Voor beide bouwplannen liggen de ontwerpbesluiten voor de omgevingsvergunning en de ontwerpbesluiten voor de verklaring van geen bedenkingen met ingang van donderdag 9 juli 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Haren. Gedurende deze periode kunnen zienswijzen hierop worden ingebracht.
 
Zienswijzen op de ontwerpbesluiten voor de omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van b&w, postbus 21, 9750 AA te Haren (gn) (o.v.v. zienswijze ontwerpbesluit omgevingsvergunning bouwplan Kerkstraat/Vondellaan).
 
Zienswijzen op de ontwerpbesluiten voor de verklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan de gemeenteraad, postbus 21, 9750 AA te Haren (o.v.v. zienswijze ontwerpbesluit VVGB bouwplan Kerkstraat/Vondellaan).
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Kuperus of mevrouw M. Buiter (tel 14 050).
Naar boven