Logo Drimmelen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Hooge Zwaluwe’, Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Kern Hooge Zwaluwe' (NL.IMRO.1719.6bp14hoogezwaluwe-on01) met ingang van 10 juli 2015 gedurende acht weken tot en met 3 september 2015 voor een ieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made. Het ontwerp bestemmingsplan is eveneens raadpleegbaar via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het bestemmingsplan voor de kern van Hooge Zwaluwe is overwegend conserverend van aard. Dit houdt in dat er geen nieuwe ontwikkelingen (in de vorm van nieuwe woningbouw of bedrijfslocaties) mogelijk worden gemaakt en dat de bestaande planologische situatie in het bestemmingsplan wordt vastgelegd conform de nieuwe wettelijke vereisten. Een uitzondering hierop vormt een bouwblokuitbreiding voor het agrarische perceel Onderstraat 29a. Deze uitbreiding is ontwikkelingsgericht en noodzakelijk voor het oprichten van een nieuwe paardenstal met binnenrijhal.

Tijdens de genoemde termijn kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen. Degene die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor een afspraak maken met de heer P. Bauer van de afdeling grondgebied, bereikbaar onder de telefoonnummer 0162-690204.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Drimmelen, 9 juli 2015

burgemeester en wethouders van Drimmelen C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven