Logo Sint-Oedenrode
Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide procedure (projectafwijkingsbesluit, artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) Spierkesweg 9a, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

De activiteit afwijken van het bestemmingsplan: voor vergroting van het bouwvlak Spierkesweg 9a naar 2,5 ha ten behoeve van het uitbreiden van het varkensbedrijf;

De activiteit bouwen: voor de oprichting van varkensstallen;

De ontwikkeling heeft betrekking op de locatie Spierkesweg 9a te Sint-Oedenrode, kadastraal bekend gemeente Sint-Oedenrode, sectie K, nummer 181, 182 en 186,

Inzage

De omgevingsvergunning met de hierbij behorende stukken liggen vanaf 21 januari 2015 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode. Tevens is de mededeling van het besluit digitaal te raadplegen op de website www.sint-oedenrode.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De beroepstermijn van zes weken gaat in één dag na verzending van het besluit aan de aanvrager. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van publicatie. Let daarom in deze publicatie op de verzenddatum van het betreffende besluit.

Rechtsmiddelen

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit (verzenddatum 21 januari 2015) beroep instellen tegen de verlening van de omgevingsvergunning bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

N.B. De eerdere bekendmaking inzake de verlening van de genoemde omgevingsvergunning komt met deze publicatie te vervallen.

Naar boven