Logo Buren
Ontwerpbestemmingsplan Drieslag Lienden, Buren

Het ontwerpbestemmingplan Drieslag Lienden ligt ter inzage.

Wat maakt dit bestemmingsplan mogelijk?

Het bestemmingsplan “Drieslag Lienden’’ maakt een plan voor een winkelcentrum in Lienden mogelijk. De locatie is het terrein van de voormalige houthandel aan de Verbrughweg / Adelsweg in Lienden. Naast de bestaande C1000 supermarkt, zal het bestemmingsplan ruimte bieden aan een tweede supermarkt en aan andere nieuwe winkelvoorzieningen.

Crisis- en herstelwet

Op het bestemmingsplan ‘’Drieslag Lienden’’ is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis – en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde.

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken?

Het bestemmingsplan Drieslag Lienden ligt 6 weken ter inzage. De periode start op 22 januari en loopt tot en met 4 maart 2015. U kunt in deze periode de stukken bekijken bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Dagelijks open van 9.00 tot 12.00 uur.

Het plan is ook te bekijken via www.buren.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan IDN-nummer is NL.IMRO.0214.LIEBP20140001-on01.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tot 5 maart 2015 kunt u reageren op het plan. Iedereen kan zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan.

Uw zienswijze kunt u:

  • Toesturen aan de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik;

  • Mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte (telefoon 14 0344);

  • Digitaal indienen. Zie hiervoor www.buren.nl en ga naar Balie / Formulieren

Voor vragen over het project kunt u terecht bij mevrouw I. van de Sande en de heer R. Jansen van de afdeling Ruimte. Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u terecht bij de heer G.J. van Rhijn van afdeling Ruimte. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer van de gemeente Buren: 14 0344 (alleen die zes cijfers).

Naar boven