Logo Bellingwedde
Omgevingsvergunning Hoofdweg 29 te Bellingwolde

Het college van B&W van de gemeente Bellingwedde maakt bekend dat een omgevingsvergunning voor de locatie aan de Hoofdweg 29 in Bellingwolde is vastgesteld. De omgevingsvergunning maakt de bouw van een geldkiosk mogelijk op het parkeerterrein van de supermarkt aan de Hoofdweg in Bellingwolde.

De omgevingsvergunning ligt voor een ieder met ingang van 25 juni 2015 gedurende een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdweg 2 te Wedde. De omgevingsvergunning is tevens in te zien via onze website www.bellingwedde.nl.

Degene die omtrent de ontwerpomgevingsvergunning tijdig zijn zienswijze bij het college van B&W kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de terinzageligging een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank te Groningen, sector bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD Groningen). Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Naar boven