Logo Oud-Beijerland
Ontwerpomgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming percelen G 733 en 734 achter Zinkweg 210 in Oud-Beijerland ter inzage, Oud-Beijerland

De eigenaar van bovengenoemde percelen wil de grond gaan gebruiken als tuin bij zijn woning aan de Zinkweg 210. Het bestemmingsplan ‘Buitengebied’, waar de gronden onder vallen, staat het gebruik als tuin niet toe. De percelen hebben op dit moment de bestemming ‘agrarisch met waarden’.

Afwijken

Op 6 mei 2015 is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend om af te wijken van de bestemmingsplanbepalingen en de bestemming ‘wonen’ aan de percelen G 733 en G 734 toe te kennen. Burgemeester en wethouders van de gemeente Oud-Beijerland maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan het verzoek om af te wijken te voldoen. Door het afgeven van een omgevingsvergunning kan de bestemming ‘wonen’ worden toegekend aan de percelen G 733 en G 734 met als doel dat de eigenaar de gronden als tuin bij zijn woning mag gebruiken.

Ter inzage legging

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo ligt de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken, waar onder de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing met ingang van zaterdag 20 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 te Oud-Beijerland. Digitaal zijn de stukken te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel -> bekendmakingen -> aangevraagde omgevingsvergunningen).

Indienen zienswijze of nadere informatie

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpomgevingsvergunning Zinkweg 210’.

Voor nadere informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Yvonne Bossche van de afdeling Ontwikkeling (team Ruimtelijke Ontwikkeling) op telefoonnummer (0186) 64 66 31.

Naar boven