Ontwerp bestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning Meester Michelsstraat 2
Logo Schijndel
Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Meester Michelsstraat 2 en de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage liggen. Het plan omvat het realiseren van elf appartementen en circa 200 m2 commerciële ruimte.
 
Coördinatieregeling
De gemeenteraad heeft op 5 juni 2014, op grond van afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, besloten de coördinatieregeling van toepassing te verklaren voor de betreffende ontwikkeling. Het bestemmingsplan wordt op basis daarvan samen met de omgevingsvergunning voor het realiseren van 11 appartementen en circa 200 m2 commerciële ruimte in één procedure behandeld en voorbereid. Tegelijkertijd met het bestemmingsplan ligt daarom ook de omgevingsvergunning voor het plan ter inzage.
 
Ter inzage
Het ontwerp bestemmingsplan Meester Michelsstraat 2 met alle daarbij behorende stukken ligt vanaf 23 januari 2015 zes weken voor een ieder ter inzage. Het ontwerp bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.0844.BPMrMichelsstraat2-ON01). Ook kunnen het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.
 
Zienswijze
Tegen het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen.
Schriftelijke zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Schijndel en schriftelijke zienswijzen op de ontwerp omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel, Postbus 5, 5480 AA Schijndel.
Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu van de gemeente Schijndel.
 
Algemene informatie
Als u nog vragen heeft naar aanleiding van het ontwerp bestemmingsplan of de ontwerp omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.
 
Naar boven