Logo Barendrecht
Wijzigingsplan Koedoodsehaven, Barendrecht

Op 9 juni 2015 heeft het college van Barendrecht ingestemd met het wijzigingsplan. Het wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid om de bedrijfsbestemming te wijzigen naar de bestemming recreatie ter plaatse van een deel van de Koedoodsehaven.

Wijzigingsplan inzien

Het wijzigingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode vanaf 18 juni t/m 29 juli 2015 op het gemeentelijke Servicecentrum. Het Servicecentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en op afspraak op dinsdag en donderdag van 12.00 – 17.00 uur en maandag en woensdag van 12:00 – 20:00 uur en vrijdag van 12:00 – 15:00u.

Ook is het wijzigingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl > actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Instellen beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van ter inzage legging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan die:

  • tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;

  • bedenkingen hebben tegen de door het college aangebrachte wijzigingen.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlo-pige voorziening zijn kosten verbonden.

Inlichtingen

De heer M. Vorstelman gemeente Barendrecht, telefoon 0180 698 346.

Naar boven