Vaststelling bestemmingsplan ‘Welysestraat 19c Dodewaard’
Logo Neder-Betuwe
Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt, het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 juni 2015 vastgestelde bestemmingsplan ‘Welysestraat 19c Dodewaard’.
Het voorliggende bestemmingsplan maakt de bouw van bijgebouwen (tot maximaal 75 m²) mogelijk binnen de reeds bestaande tuin, door de woonbestemming in onderhavig plangebied om het kadastrale perceel te leggen. Dit perceel staat al sinds jaar en dag ten dienste van de woonfunctie. Het plan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan dat ter inzage lag.
Inzageperiode: 18 juni 2015 t/m 30 juli 2015
Inzageplaatsen:
Schriftelijk beroep: Tegen het vastgestelde bestemmingsplan is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd, ofwel vrijdag 19 juni 2015. Beroep is mogelijk door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar maakten, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijker­wijs niet in staat zijn geweest; adres: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Opheusden, 17 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven