Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein IJzendoorn’
Logo Neder-Betuwe
Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein IJzendoorn’ (Dekker). Dit ontwerp bestemmingsplan is voorbereid om de juridische regeling te actualiseren en om het terrein te kunnen herstructureren. De buitenopslag wordt verplaatst (komt minder in het zicht te liggen en wordt ingepast in de omgeving) en met de herinrichting van het resterende deel van het bedrijfsterrein wordt een groene buffer gecreëerd tussen het dorp IJzendoorn en het kantoor met werkplaats.
Inzageperiode: 18 juni tot en met 29 juli 2015.
Inzageplaatsen:
- analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden
- digitaal: www.nederbetuwe.nl (Veel bezochte pagina’s à Bekendmakingen à 2015 à Week 25 à Ruimtelijke Ontwikkeling à Ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijfsterrein IJzendoorn’).
Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: tijdens inzagetermijn en mogelijk door eenieder, bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden.
Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.
Opheusden, 17 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven