Logo Lopik
Ontwerpbestemmingsplan Wielsekade 32a/b te Lopik

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het bestemmingsplan “Wielsekade 32a/b” te Lopik in ontwerp ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van twee vrijstaande woningen op de percelen Wielsekade 32a en b te Lopik, gesitueerd tegenover de Mondriaanlaan in Lopik. Daarnaast zal de op het perceel Wielsekade 32b aanwezige bedrijfsbestemming in overeenstemming gebracht worden met de huidige bedrijfsactiviteiten. De huidige bedrijfsactiviteiten zijn in de loop van de tijd zodanig gewijzigd dat volstaan kan worden met een lagere milieucategorie.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 17 juni 2015 t/m 28 juli 2015 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bouwen en wonen” en vervolgens onder “Bestemmingsplannen” en “Lopik / in procedure”. Daarnaast is het plan tevens raadpleegbaar op de landelijke voorziening van ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: (0348) – 55 99 55.

Naar boven