Haarlem, wijzigingsplan Waarderveldweg 86/JOP vastgesteld
Logo Haarlem
Burgemeester en wethouders van Haarlem maken overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken ter inzage ligt het Wijzigingsplan Waarderveldweg/JOP.
 
Het gebied waarop het wijzigingsplan betrekking heeft, ligt in het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Waarderpolder’. Het wijzigingsgebied betreft de standplaats aan de Waarderveldweg nr. 86 en de voormalige jongerenontmoetingsplek jeugdhonk “De Thor”. Door het verwijderen van de aanduiding ‘standplaats’ en de aanduiding ‘jongerenontmoetingsplek’ wordt voorkomen dat deze plekken in de toekomst ter beschikking worden gesteld als standplaats cq. ontmoetingsplek.
 
Ter inzage
Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunnen met ingang van de dag na deze publicatie worden geraadpleegd / ingezien:
Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.haarlem.nl onder Digitaal Loket of via het Bestuurlijk Informatiesysteem (BIS);
Bij het gemeentelijk loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 in Haarlem.
 
De hoofdafdeling Dienstverlening is op werkdagen open van 9.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur.
Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Let op! Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van het beroep.
Diegene die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op tot dat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor nadere informatie over deze procedure(s) kunt u zich wenden tot de Raad van State.
Naar boven