Logo Brummen
Wijzigingsplan ‘Vosstraat/Hoevesteeg’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend dat:

  • Tijdens de inzagetermijn van het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend;

  • Gelet op artikel 3.6 jo. artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, het definitieve Wijzigingsplan “Vosstraat/Hoevesteeg” te Brummen per 12 mei 2015 is vastgesteld.

Het betreffende Wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de huidige bestemming “Agrarisch met landschapswaarden A (zonder bouwvlak)” naar “Natuur N” op grond van een wijzigingsbevoegdheid in het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2008”.

Inzagetermijn

Analoog

Het Wijzigingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 11 juni 2015 tot en met woensdag 22 juli 2015 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis.

Digitaal

Het Wijzigingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze tegen het Wijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt, of die aantoonbaar redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen een beroepschrift indienen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan één dag na de terinzagelegging en duurt zes weken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Hamming, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening van de afdeling Beleid en Bedrijfsvoering, tel. (0575) 56 85 42 of per mail op: p.hamming@brummen.nl.

Naar boven