Logo Naarden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting 1e herziening’, Naarden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van 11 juni 2015 voor een periode van zes weken, (tot en met 23 juli 2015) voor een ieder ter inzage ligt: Het ontwerpbestemmingsplan ‘Stedelijk gebied 1e herziening” alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het bestemmingsplan betreft een conserverend plan.Het plangebied betreft het beschermde stadsgezicht: Naarden-Vesting met de vestingwerken en een deel van de voormalige schootsvelden. Ter plaatse van het plangebied vigeert het volgende bestemmingsplan: Naarden-Vesting 2012.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting 1e herziening’ beschikbaar gesteld op www.naarden.nl onder ‘ondernemen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘Naarden-Vesting 1e herziening’. Tevens kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30 uur), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel digitaal naar voren brengen.

  • Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van B&W en kunnen worden ingezonden via postbus 5000, 1400 AA Naarden, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting 1e herziening.

  • Digitale zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van B&W en kunnen gemaild worden naar het volgende e-mailadres: info@naarden.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Naarden-Vesting 1e herziening’

Nadat de inzage periode is afgelopen, worden alle zienswijzen bekeken en samengevoegd in een zogenaamde nota van zienswijzen. In deze notitie wordt bij iedere reactie vermeld of deze wel of niet kan worden meegenomen in het nieuwe bestemmingsplan en waarom dat zo is. Daarna wordt het bestemmingsplan ter vaststelling aan de raad aangeboden. Tenslotte is het van belang te weten dat alléén degenen die zienswijzen hebben ingebracht zoals hierboven beschreven en belanghebbend zijn, te zijner tijd naar aanleiding van het definitieve besluit beroep kunnen instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811 of 14 035.

Naar boven