Voorontwerpbestemmingsplan Natuurmuseum Tiendweg 26 in
Logo Lopik
Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat het bestemmingsplan, “Natuurmeseum”, Tiendweg 26 in voorontwerp ter inzage ligt.
 
Bestemmingsplan
Hoewel het Natuurmuseum al geruime tijd op het perceel Tiendweg 26 aanwezig is, heeft het perceel op dit moment een woonbestemming. Een bestemming die niet overeenkomt met het feitelijke gebruik en de activiteiten van het museum. De geldende bestemming moet herzien worden om de activiteiten van het museum in de toekomst te kunnen blijven faciliteren.
 
Ter inzage
Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van 10 juni 2015 t/m 21 juli 2015 voor eenieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen” en vervolgens onder “Landelijk gebied / in procedure”. Het plan is tevens raadpleegbaar op de landelijke voorziening van ruimtelijkeplannen.nl.
 
Inspraak
Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.
 
Vervolgprocedure Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van maandagen, contact opnemen met de heer J. Broeke, tel: 0348 - 559892
Lopik, 9 juni 2015

Burgemeester en wethouders gemeente Lopik

Namens deze:

de secretaris, H. Capel, de burgemeester R.G. Westerlaken-Loos

Naar boven