Logo Lingewaal
Vastgestelde beheersverordening bedrijventerrein ‘De Oven’ te Asperen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (W.r.o.), de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 mei 2015 de beheersverordening voor bedrijventerrein “De Oven” te Asperen, heeft vastgesteld.

Plangebied

De beheersverordening heeft betrekking op het bedrijventerrein “De Oven” te Asperen zoals weer-gegeven op de ter inzage liggende verbeelding (plangebied).

Inhoud

Op grond van de W.r.o. mogen bestemmingsplannen niet ouder zijn dan 10 jaar. De beheers-verordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied als overbrugging tot de vaststelling van een nieuw bestemmingsplan voor het plangebied. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaat-bare gebruik geregeld. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet eerder zijn toegestaan.

Ter inzage

De vastgestelde beheersverordening, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken, zijn als volgt raad-pleegbaar:

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer van de beheersverordening is: NL.IMRO.0733.BvOven.VA01;

  • op de gemeentelijke website: www.lingewaal.nl;

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 17.30 uur tot 19.30 uur. Buiten deze tijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345 63 40 00;

  • in het Gemeenteblad (ter voldoening aan het bepaalde in artikel 139 van de Gemeentewet).

Geen Bezwaar/Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt de dag na publicatie in werking.

Asperen, 10 juni 2015

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven