Logo Geldermalsen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsplein 2-4 te Beesd’, Geldermalsen

Met ingang van vrijdag 5 juni 2015 ligt, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 Wro, voor zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Dorpsplein 2-4 te Beesd” ter inzage bij het Klantencontactcentrum op het gemeentehuis te Geldermalsen.

De planstukken zijn tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl: planidentificatie: NL.IMRO.0236.BSDDorpsplein2en4-ONT1 én de gemeentelijke internetsite onder: www.gemeente.geldermalsen.nl/bestemmingsplannen/Terinzage/bestemmingsplan “Dorpsplein 2-4 te Beesd”

Toelichting op de planstukken

Plangebied

Het plangebied is gelegen op het Dorpsplein 2 en 4 in Beesd. Op dit perceel is een supermarkt aanwezig. Deze supermarkt is voornemens om uit te breiden in zuidelijke richting, richting het Dorpsplein. In het plangebied is ook de uitbreiding van de supermarkt opgenomen.

Inhoud bestemmingsplan

De initiatiefnemer is voornemens om de uitbreiding van de bestaande supermarkt aan het Dorpsplein 2 en 4 te Beesd te realiseren. De uitbreiding van de supermarkt vindt plaats in zuidelijke richting op een gedeelte van het Dorpsplein. Ook wordt een gedeelte van de bestaande supermarkt gesloopt om de uitbreiding mogelijk te maken. Op de uitbreiding van de supermarkt worden zes appartementen gerealiseerd.

De uitbreiding van de supermarkt past niet binnen de regels van het bestemmingsplan ‘Beesd 2007’. Het voeren van een bestemmingsplanprocedure is noodzakelijk om de uitbreiding mogelijk te maken.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m donderdag 16 juli 2015) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (géén e-mail) sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge reactie wilt geven dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de terinzagetermijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum (tel. 0345-586611; alleen tijdens kantoortijden).

Naar boven