Logo Drimmelen
Voornemen tot toepassen wijzigingsbevoegdheid 3.6 lid 1a Wro, wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar naar de bestemming ‘Wonen’ (perceel Horenhilsedijk 5 te Hooge Zwaluwe), Drimmelen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de bestemming te wijzigen van “Agrarisch” naar de bestemming “Woondoeleinden”.

Locatie

Het betreft de locatie Horenhilsedijk 5 te Hooge Zwaluwe

Het ontwerpbesluit en het ontwerp -wijzigingsplan liggen gedurende 6 weken na de dag van deze bekendmaking ter inzage bij de gemeente Drimmelen.

Belanghebbenden kunnen vanaf 5 juni 2015 tot en met 16 juli 2015 het ontwerp besluit en ontwerp wijzigingsplan inzien in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made of via www.ruimtelijkeplannen.nl Gedurende diezelfde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijzen schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van burgemeester en Wethouders van de gemeente Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht bij de afdeling Grondgebied.

Made, 4 juni 2015,

Burgemeester en wethouders voornoemd, C. Smits secretaris

G.L.C.M. de Kok burgemeester

Naar boven