Logo Brummen
Ontwerpbestemmingsplan: ‘De Kamp 7 Brummen’

Burgemeester en wethouders van Brummen hebben, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), op 26 mei 2015 besloten het ontwerpbestemmingsplan “De Kamp 7 Brummen” voor zienswijzen ter inzage te leggen.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een bestemmingsplanherziening van de enkelbestemming „Wonen‟ door hier een bouwvlak aan toe te voegen in lijn met de in 2008 reeds verleende vrijstelling (ex. Artikel 19 lid 2 WRO). Hiermee wordt de bouwmogelijkheid gelijk getrokken met de standaard regels zoals deze uitgangspunt zijn voor Kom Brummen.

Het plangebied waarvoor reeds via een vrijstelling een woning juridisch planologisch mogelijk is gemaakt, bevindt zich aan de rand van de wijk Elzenbos in de achtertuin van een bestaande vrijstaande woning aan de Oude Meengatstraat. Deze bestaande woning heeft een diepe achtertuin die grotendeels grenst aan De Kamp. De reeds doorlopen vrijstelling en de bestemmingsplanherziening hebben betrekking op de gronden direct naast De Kamp 5.

Inzagetermijn

Analoog

Het ontwerpbestemmingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 04 juni 2015 tot en met woensdag 15 juli 2015, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis.

Digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder „plannen en projecten‟) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nlraadpleegbaar en beschikbaar. Voor een directe link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brummen, Postbus 5, 6970 AA te Brummen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer P. Hamming, beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening van de afdeling Beleid en Bedrijfsvoering, tel. (0575) 56 85 42 of per mail op: p.hamming@brummen.nl.

Naar boven