Logo Brummen
Bestemmingsplan: ‘Hommelstraat 7’, Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken bekend dat:

  • Gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), dat de gemeenteraad in zijn vergadering van donderdag 21 mei 2015 het bestemmingsplan “Hommelstraat7” heeft vastgesteld;

  • Daarbij heeft de gemeenteraad tevens besloten om op grond van artikel 6.12 van de Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan voorziet in een bestemmingswijziging voor het perceel kadastraal bekend als: gemeente Brummen, sectie C, nummer 1617. De wijziging houdt in dat de huidige enkelbestemming ‘Wonen’ wordt gewijzigd in de bestemming ‘Bedrijf niet agrarisch’ met daarop een specifieke functie-aanduiding die het alleen mogelijk maakt dat op het betreffende perceel een bosonderhoudsbedrijf kan worden gevestigd.

Inzagetermijn

Analoog

Het bestemmingsplan, met bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 4 juni 2015 tot en met woensdag 15 juli 2015 gedurende een termijn van zes weken, tijdens openingstijden, bij de receptie ter inzage.

Digitaal

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder ‘plannen en projecten’) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden zijn ook via www.ruimtelijkeplannen.nl raadpleegbaar en beschikbaar. Voor een link naar deze bestanden kunt u terecht op de gemeentelijke website.

Beroep

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan, één dag na de hierboven genoemde inzagetermijn en duurt zes weken.

Degene die tijdig hun zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar hebben gemaakt en belanghebbende zijn, of die aantoonbaar redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen een beroepschrift indienen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven