Logo Laarbeek
Ontwerpuitwerkingsplan De Beekse Akkers – Isidorusplein, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt bekend voornemens te zijn om, ingevolge het bepaalde in artikel 14 van het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ en artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘De Beekse Akkers’ deels uit te werken om realisering van 47 woningen mogelijk te maken. Het betreft een locatie ten zuiden van de Lieshoutseweg en het beoogde Isidorusplein, ten westen van de Rijbroeksedreef en ten oosten van de Middenakkerdreef. Het plan voorziet in de bouw van 47 vrijstaande, halfvrijstaande en sociale koop/huur woningen.

Het ontwerpbesluit tot uitwerking van voornoemd gebied en de bijbehorende stukken liggen van maandag 1 juni 2015 tot en met maandag 13 juli 2015 ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het ontwerpUitwerkingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een schriftelijke of mondelinge zienswijze kenbaar maken tegen het voornemen om het uitwerkingsplan vast te stellen. Er moet gemotiveerd aangegeven worden op welke onderdelen van het ontwerpUitwerkingsplan de reactie betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. van Wetten, telefoonnummer 0492 469 883. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven