Logo Oude IJsselstreek
Bestemmingsplan ‘Lenteleven Gendringen 2014’, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het bestemmingsplan “Lenteleven Gendringen 2014” met identificatiecode (planID) NL.IMRO.1509.BP000084-VA01, zoals door de gemeenteraad op 5 maart 2015 gewijzigd vastgesteld, onherroepelijk is geworden.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied ligt aan de noordkant van Gendringen. Het gebied wordt begrensd door de Staringstraat aan de oostzijde, de Rijnweg aan de zuidzijde en aan de west- en noordzijde voornamelijk door agrarische percelen. Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de huidige bestemmingsplannen voor het gebied Lenteleven. Hierbij is voornamelijk de bestaande, feitelijke situatie vastgelegd.

Inzage

Het bestemmingsplan kunt u tijdens openingstijden in het gemeentehuis inzien bij de Publieksbalie. Ook kunt u het bestemmingsplan digitaal inzien via de website www.oude-ijsselstreek.nl onder “Bestemmingsplannen, bestemmingsplannen ter inzage”. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Naar boven