Logo Mill en Sint Hubert
Ontwerpwijzigingsplan tot boerderijsplitsing ex art. 3.6 Wro juncto art. 39.10 bestemmingsplan Buitengebied Mill en Sint Hubert aan Beelenweg 16 en 18 te Wilbertoord, Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan tot boerderijsplitsing ex artikel 3.6 Wro juncto artikel 39.10 bestemmingsplan Buitengebied Mill en Sint Hubert aan de Beelenweg 16 en 18 te Wilbertoord, alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van woensdag 27 mei 2015 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de balie van de afdeling Ontwikkeling. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de planologische splitsing van de bestaande woonboerderij aan de Beelenweg 16 en 18 te Wilbertoord, waarbij de bestemming wordt gewijzigd van één naar twee bestemmingsvlakken ‘Wonen’. Deze planologische maatregel wordt genomen om aan te sluiten bij de feitelijke en vergunde situatie ter plaatse.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert, postbus 39, 5450 AA Mill. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485-460 300.

Mill, 26 mei 2015

Naar boven