Logo Sint Anthonis
Omgevingsvergunning Tweede Stichting 16 te Oploo, Sint Anthonis

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het handelen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden, het handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en het vergroten van een rundveestal op het perceel Tweede Stichting 16 te Oploo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo vergunning te verlenen voor de activiteit afwijking bestemmingsplan, op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen voor het vergroten van een rundveestal en als bedoeld in artikel 2.19 van de Wabo voor de activiteit handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.

De voorgenomen uitbreiding past niet binnen de planvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied 2000”. Het project kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 2 juni 2015 tot en met 13 juli 2015 ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het bekendmakingen / omgevingsvergunning. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen deze ontwerpbeschikking kan eenieder gedurende de genoemde termijn van 2 juni 2015 tot en met 13 juli 2015 zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, t.a.v. team KCC, cluster Vergunningen, Postbus 40, 5845 ZG te Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij het team KCC, cluster Vergunningen, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis.

Sint Anthonis, 1 juni 2015

Naar boven