Logo Zeist
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Partiële herziening Kerckebosch’, Zeist

De gemeenteraad van Zeist heeft op 28 april 2015 het bestemmingsplan “Partiële herziening Kerckebosch” gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan 'Hoge Dennen-Kerckebosch', dat op 16 februari 2010 is vastgesteld. Met deze herziening wordt de aanpassing beoogd van 10 locaties in Kerckebosch. Deze aanpassingen zijn met name noodzakelijk vanwege het mogelijk maken van wijzigingen die in de ruimtelijke uitwerking zijn ontstaan en om in te spelen op de gewijzigde economische omstandigheden.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 28 mei tot en met donderdag 9 juli 2015 ter inzage in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. De informatie staat ook op de websites www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPphKerckebosch-VS01.

Gedurende genoemde termijn kunnen zij, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend en de belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Verder kan iedere belanghebbende tijdens deze termijn op dezelfde wijze beroep instellen tegen de bij vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat in het beroepschrift de beroepsgronden moeten worden opgenomen. Na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Naar boven