Logo Peel en Maas
Vastgesteld bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Breebronne, Maasbree, Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 14 april 2015 het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan Breebronne gewijzigd heeft vastgesteld. Bij de vaststelling is een aantal wijzigingen doorgevoerd. Die zijn opgesomd in het zienswijzenverslag.

Inhoud bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan

Het bestemmingsplan is een planologische regeling voor de upgrading van het huidige recreatiepark (inclusief afsplitsing van de huidige bedrijfswoning) en short stay huisvesting van maximaal 750 tijdelijke arbeidskrachten. Het plangebied ligt in/nabij de Lange Heide in Maasbree. Het plangebied ziet op het huidige recreatiepark Breebronne en een perceel daarnaast. Het beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de upgrading van het recreatiepark en heeft als doel de kwaliteit hiervan te waarborgen.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan met de onderliggende stukken inzien van 28 mei 2015 tot en met 9 juli 2015.

  • Het bestemmingsplan is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl. het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0099-VG01;

  • Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Een papieren versie van het bestemmingsplan en ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Beroepstermijn bestemmingsplan

De beroepstermijn loopt van 29 mei 2015 tot en met 9 juli 2015.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde beroepstermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Belanghebbenden kunnen ook beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling heeft aangebracht. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.

Panningen, 27 mei 2015

Naar boven