Ontwerp Uitwerkingsplan Oevers
Logo Kaag en Braassem
Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening stellen wij u in kennis van de terinzagelegging van het aangepaste ontwerp Uitwerkingsplan De Oevers (Centrumplan Braassemerland).
In het in 2008 vastgestelde bestemmingsplan Braassemerland is voor de verschillende deelgebieden een uitwerkingsplicht opgenomen. Dat houdt in dat voor elk deelgebied eerst een Uitwerkingsplan door het college vastgesteld dient te worden ten einde aanvragen voor een omgevingsvergunning te kunnen toetsen.
Op 5 maart 2013 heeft het college het eerste uitwerkingsplan ‘Centrumplan Roelofarendsveen’ vastgesteld. Ten behoeve van een stedenbouwkundige aanpassing, lag van 27 november 2014 t/m donderdag 8 januari 2015 het eerste aangepaste uitwerkingsplan De Oevers (met de IMRO-code: NL.IMRO.1884.Centrumplan-ONT1) ter inzage.
Aan de hand van de ingediende zienswijzen is het plan dusdanig aangepast, dat wij het ontwerp Uitwerkingsplan opnieuw ter inzage leggen voor een termijn van 6 weken. De aangepaste stukken liggen van donderdag 21 mei 2015 tot en met woensdag 1 juli 2015 ter inzage in het gemeentehuis,
en kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl via de IMRO-code NL.IMRO.1884.Centrumplan-ONT2.
Hoe kunt u reageren?
Van donderdag 21 mei 2015 tot en met woensdag 1 juli 2015 kan iedereen gedurende zes weken schriftelijk een reactie geven op het ontwerp Uitwerkingsplan Oevers en de bijbehorende stukken. De zienswijzen richt u aan het college van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. In uw reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden, en aangeven dat het over het ontwerp Uitwerkingsplan Oevers gaat.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.
 
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 20 mei 2015
Naar boven