Wijzigingsplan Sotaweg 49 Roelofarendsveen
Logo Kaag en Braassem
Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening stellen wij u in kennis van de terinzagelegging van het vastgestelde wijzigingsplan Sotaweg 49 te Roelofarendsveen, dat van donderdag 21 mei 2015 tot donderdag 2 juli 2015 ter inzage ligt. De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis en kunnen ook digitaal worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl via de IMRO-code NL.IMRO.1884.Sotaweg49-VAS1.
Het wijzigingsplan is opgesteld op aanvraag en betreft een wijzigingsplan voor uitsluitend de locatie Sotaweg 49 te Roelofarendsveen. Dit wijzigingsplan houdt in de omzetting van een bedrijfswoning naar een burgerwoning. Op het perceel wordt dan ook een deel van de bestemming gewijzigd in de bestemming Woondoeleinden.
Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 3 juli 2015, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,
20 mei 2015
Naar boven