Logo Woerden
Mer-beoordeling ontwerp bestemmingsplan ‘Oortjespad’, Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 7.17 Wet milieubeheer bekend dat met ingang van 21 mei 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het besluit dat ten behoeve van het (ontwerp) bestemmingsplan ‘Oortjespad’ (NL.IMRO.0632.BPOORTJESPAD2-bOW1) geen milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld.

Aanmeldingsnotitie

De gemeente Woerden heeft op 7 mei 2015 de ‘Aanmeldingsnotitie recreatiegebied Oortjespad, Kamerik’ ontvangen. De aanmeldingsnotitie is ingediend door Kameryck / Recreatieschap Stichtse Groenlanden (SGL).

De aanmeldingsnotitie betreft het recreatiegebied Oortjespad en onderzocht zijn de milieueffecten van de voorgenomen activiteiten en van de uitbreidingsmogelijkheden van het nieuwe bestemminsplan Oortjespad. Uit de aanmeldingsnotitie blijkt dat geen milieueffectrapport noodzakelijk is.

Inzien

Dit besluit en de daaraan ten grondslag liggende stukken liggen met ingang van donderdag 21 mei 2015 tot en met woensdag 1 juli 2015 ter inzage in de hal van het stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Ook zijn de stukken in te zien bij het omgevingsloket (op afspraak). Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl > documenten en publicaties > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding).

Bezwaar

Omdat dit besluit wordt gezien als een voorbereidingshandeling in het kader van de vaststelling van het bestemmingsplan Oortjespad kan alleen in het geval dat deze beslissing, los van het voor te bereiden besluit, de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft, hiertegen door belanghebbende bezwaar worden ingediend.

Indienen Zienswijzen

Eventuele bezwaren tegen dit Mer-beoordelingsbesluit kunnen als zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan Oortjespad ingebracht worden.

Naar boven