KENNISGEVING
Logo Utrecht
Gedeputeerde Staten van Utrecht maken het volgende bekend. Fred Prinsen BV, gelegen aan de Lage Maat 3-9 (bedrijventerrein Broekweg/Langshaven)te Wijk bij Duurstede, heeft een verzoek gedaan voor een m.e.r.-beoordeling voor de oprichtingsvergunning ingevolge de Wabo voor de op-en overslag en be- en verwerking van oude spoorbielzen en aanverwant spoorwegmateriaal.
M.e.r.-beoordelingsbesluit
De conclusie van de beoordeling van de aanmeldingsnotitie voor de m.e.r. is dat er zich vanwege de activiteiten van het bedrijf geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zullen voordoen die het noodzakelijk maken dat er een milieueffectrapport (MER) wordt opgesteld.
Tegen het besluit dat geen milieueffectrapport noodzakelijk is kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld tenzij dit besluit een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Andere belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen dit besluit kenbaar maken tijdens de rechtsbeschermingsprocedure in het kader van de vergunningprocedure ten behoeve waarvan het m.e.r.-beoordelings-besluit is genomen.
Ter inzage
De stukken liggen in de periode van 20 mei tot 1 juli 2015 ter inzage op het Provinciehuis, aan de Archimedeslaan 6, te Utrecht, elke werkdag van 09.00 — 16.00 uur en zijn ook beschikbaar op https://www.provincie-utrecht.nl/loket/terinzagelegging/. De stukken liggen in deze periode ook bij de gemeente Wijk bij Duurstede ter inzage.
I nformatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht, mw. T. Buurman, afdeling FLO, telefoonnummer (030) 2583168 of de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht, dhr. J Mercus telefoonnummer 06 11713921.
Naar boven