Verleende omgevingsvergunning functiewijzing landhuis Remmerstein
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3ᵒ Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor een functiewijziging van het landhuis Remmerstein aan de Oude Veensegrindweg 15 te Rhenen.
Inzien
Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 21 mei 2015 tot en met donderdag 2 juli 2015 ter inzage aan de balie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. De stukken zijn in te zien:
  • zonder afspraak: maandag, dinsdag en donderdag: 09.00-17.00 uur, woensdag: 09.00-20.00 uur en vrijdag 09.00-16.00 uur.
  • met afspraak: maandag t/m vrijdag 13.00-16.00 uur;
  • de omgevingsvergunning wordt ter inzage gelegd bij balie 4. Indien u vragen heeft over de omgevingsvergunning dan dient u een afspraak te maken.
Het besluit is tevens digitaal te raadplegen via de website www.rhenen.nl (via zoekterm “ter inzage leggingen”). Daarnaast is het besluit ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer: NL.IMRO.0340.OVRemmerstein-va01.
Beroep
Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren te hebben gebracht, beroep instellen tegen het besluit bij de Rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.
Indien onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen kan degene die beroep instelt, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Inwerkingtreding omgevingsvergunning
Het besluit treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven