Toepassing wijzigingsbevoegdheid Catsstraat 2, Alkmaar
Logo Alkmaar
Burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar maken bekend het voornemen te hebben om met toepassing van artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de aanduiding ‘specifieke vorm van detailhandel – vuurwerk’ gelegen op het perceel Catsstraat 2 van de Verbeelding te verwijderen
 
Ontwerpbesluit wijzigingsbevoegdheid
Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 14 mei tot en met woensdag 24 juni 2015 voor een ieder ter inzage bij de servicebalie "Vergunning- en Subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. U kunt op afspraak langskomen op het Stadskantoor Mallegatsplein 10 in Alkmaar.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 072. Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand.  
 
Daarnaast kunt u het ontwerp-wijzigingsbesluit langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Bedrijven/ Ruimtelijke Plannen/ Plannen ter inzage) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding Alkmaar, wijzigingsbevoegdheid Catsstraat 2) of onder de code: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0361.BW00103-0201).
 
Indienen zienswijzen
Ten aanzien van het ontwerp-wijzigingsbesluit kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk, of mondeling zienswijzen indienen bij het College van burgemeester en wethouders. Reacties kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.
 
Burgemeester en wethouders van Alkmaar,
13 mei 2015
Naar boven