Ontwikkeling ‘Noord-Sleen - Dorpsstraat 2 / Looweg 1 (realisering twee woningen/verplaatsen grondgebonden agrarisch bedrijf)’
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat
1) zij hebben besloten in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan ‘Noord-Sleen - Dorpsstraat 2 / Looweg 1 (realisering twee woningen/verplaatsen grondgebonden agrarisch bedrijf)’
Het ontwerpbestemmingsplan
In dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om het grondgebonden agrarisch bedrijf op het perceel Dorpsstraat 2 te Noord-Sleen te verplaatsen naar Looweg 1 te Noord-Sleen. Op het latende perceel mogen ter compensatie van de aldaar te slopen agrarische bebouwing twee woningen gerealiseerd worden.
2) zij, in relatie tot het ontwerpbestemmingsplan, tevens voornemens zijn in te stemmen met de ontwerpbeschikking ‘hogere grenswaarde’.
De ontwerpbeschikking
Met deze beschikking wordt, ten behoeve van de realisatie van een woning op het perceel Dorpsstraat 2 te Noord-Sleen, een hogere grenswaarde als gevolge van wegverkeerslawaai van maximaal 54 dB(A) Lden vastgesteld.
Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?
Op grond van artikel 110c, lid 1 Wet geluidhinder ligt het ontwerpbestemmingsplan tegelijkertijd met de ontwerpbeschikking ‘hogere grenswaarde’ ter inzage.
De stukken kunnen worden ingezien van 14 mei 2015 tot en met 24 juni 2015, tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan tevens digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Zienswijzen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Noord-Sleen - Dorpsstraat 2 / Looweg 1 (realisering twee woningen/verplaatsen grondgebonden agrarisch bedrijf)’
Een ieder kan zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen.
Ontwerpbeschikking ‘hogere grenswaarde’
Een belanghebbende kan zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk bij het college indienen.
Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.
Degene die mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient dit uiterlijk een week voor afloop van bovenstaande termijn kenbaar te maken. Hiertoe dient contact opgenomen te worden met het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden voor het maken van een afspraak.
Uw zienswijze dient binnen bovengenoemde termijn ingediend te worden. Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt, kunt u in een later stadium in beroep gaan. De naar voren gebrachte zienswijzen worden mede ter inzage gelegd. Indien u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend worden gemaakt, dan kunt u daarom verzoeken.
 
Coevorden, 13 mei 2015.
Het college van B&W voornoemd,
B.J. Bouwmeester, Mr. M.N.J. Broers
burgemeester.Secretaris.
Naar boven